søndag den 12. april 2009

Lidt påskenyheder

Ja man kan god strikke stående til en fodboldkamp, det er jo rart at være der så man ved hvad der er sket, hvis der er en eller anden der kommer til skade, det er jo ikke alle der snakker grønlandsk og tolkene har jo fri i påsken, men det var dejligt vejr, så det er bare med at nyde det.
Påsken har budt på forskellige opgaver, dette er Naja, den anden sygeplejerskes hund som har brækket benet, det er vist desværre blevet sparket, så vi gav de "lidt" sovepiller og lagde gips, det hold dog ikke og det faldt af næste dag, lige nu er den på smertestillende indtil vi kan finde ud af hvad der skal ske med den, måske kan den komme ind og blive opereret på Aasiaat sygehus, der er ikke en dyrlæge i flere hundrede kilometers omkreds. Men vi håber på det bedste og Naja er virkelig sej, hun "tonser" rundt næsten som hun plejer.

Skal man på påskebesøg, kan man jo sejle så langt ind i isen som man kan og så gå det sidste stykke, sjov måde, men det virker.


ENDELIG det første forsyningsskib stævner ind i havnen efter en lang vinter, hvor der ikke er meget tilbage på hylderne og det der er er meget over sidste salgsdato, så der er blevet spist appelsiner, bananer og æbler, virkelig et savn for mig, så det var dejligt.Fodboldtbanen set fra oven, linie striberne er ikke hvide her- hvorfor mon - men lavet af grå/brunt sand, smart og de går virkeligt til den de har spillet hele påsken og hele dagen hver dag. Jeg er jo ikke fodbold-fan, men så var man der og kunne se hvordan det sker hvis nogen skulle brække noget, det er jo ikke alle der snakker dansk og tolkene holder påskefri.Ingen kommentarer:

Send en kommentar