søndag den 8. februar 2009

Grønland

Ja, så er jeg taget ud i den stor verden, lige nu er jeg i Aasiaat i Grønland. Jeg rejse fra Malmö tidlig tirsdag morgen og nåede Aasiaat først på eftermiddagen lokal tid, vi er 4 timer bagefter her. Jeg er i intro på sygehuset her som forberedelse til noget af det der venter mig som stationssygeplejerske.
Her bare så smukt heroppe, jeg glæder mig til de 6. måneder her.
Her ved bordet hvor jeg sidder og skriver dette, har jeg kig til vandet med snekædte fjelde ig små isbjerg der flyder rundt på vandet. Når jeg går tur knitre sneen og det meste af tiden har solen skinnet. Det er ikke specielt koldt, den dag jeg kom var det minus 1 grad og jeg tror ikke det har været så meget koldere, men så smukt!
På tirsdag rejser jeg ud til det første sted jeg skal arbejde, det hedder Kangaatsiaq og der skal jeg være til 1.maj, derefter går turen videre til Niaqornaarsuk, hvor jeg skal være til august, efter planen rejser jeg hjem igen den 4. august.
Så snart jeg får lært at lægge billeder ind vil der komme billeder at se på både af natur, men også af min store hobby, som - suprise er strik, jeg har selvfølgelig masser af fibre med og har store planer om at få strikket en masse! Men-men..............
Jeg lagde flot ud og fik stikket ca. 5000 masker på rejse dagen, men dagen efter fandt jeg ud af at det var 2 størrelser for stort, så op med det igen og forfra, så var det lige som om interessen var falmet, det var først igår jeg kom igang igen, så nu er jeg da kommet 10 cm.
Det er en Cobbelstone til min mand, den bliver strikket i farven 1042 grå og med garn robust fra SandnesGarn. Garnet købt hos Dorte B.

15 kommentarer:

 1. Hej Jane
  Rart at høre at du er nået velbeholden frem, jeg glæder mig til at følge din blog.
  k.h.
  Kirsten Krat

  SvarSlet
 2. Hej Jane, du skal da lige have en lille hilsen fra mig her på din fine nye blog... vi glæder os til at se billeder :-) Knus fra Pia

  SvarSlet
 3. Hej Jane,
  dejlig malende beskrivelse! God strikkelyst, hvis du kan løsrive dig fra udsigten!!
  Lona

  SvarSlet
 4. Hvor dejligt at læse din beskrivelse... glæder mig til at høre mere...
  Æv for "genbrug" af garnet...
  kh
  Annette

  SvarSlet
 5. hej Jane
  dejligt at læse dine rejse-nyheder såvel personligt som relateret til strik, job og land.
  glæder mig til at følge dig på rejsen og tillykke med blokken.
  kh
  Marianne H, Mols

  SvarSlet
 6. Hej Jane
  Glæder mig til at følge dig og se dine billeder fra det smukke land.
  KH Siffe

  SvarSlet
 7. Velkommen til Grønland..nu skal jeg jo sige det som en ægte Sisimiormiutter (een fra Sisimiut) at der er meget, meget smukkere hernede, hvor fjeldene er større, højere og mere dramatiske, og hvor vi har et bagland, der går helt over til østkysten (hvis man gider at gå over Indlandsisen) Jeg håber at de har taget godt imod dig i Aasiaat og jeg glæder mig, ligesom de andre til at se dine billeder.

  SvarSlet
 8. Godt at vide at du er kommet godt frem. Glæder mig til at få mere at vide om hvordan det går. Åh bare tanken om den natur der er!

  SvarSlet
 9. Ha det så bra på Grönland! Jag följer din blogg med stort intresse. Saknade dig i tisdags på Intermezzo. Hoppas att du trivs med tillvaron däruppe.
  Eva i Lund

  SvarSlet
 10. Skønne Jane!
  Fedt at du vil lade os følge med dig i din "Nye tilværelse" ;-)) Knus fra Christa!!

  SvarSlet
 11. Glæder mig til at følge din blog:-)

  SvarSlet
 12. men ååh så roligt att vara på grönland, spännande att få se bilder, kommer du att träffa dorthe ivalo??

  SvarSlet
 13. Velkommen i blogverdenen og godt at høre, at du er kommet godt frem og i gang deroppe i det grønlandske (nej, man er slet ikke misundelig!) ;)
  Knus fra
  Karen S

  SvarSlet
 14. Godt at høre du er kommet frem i god behold og blvier spændende at følge lidt med her fra sidelinjen :-)

  Håber du får et fantastisk ophold :-)

  SvarSlet
 15. Det bliver dejligt at følge med her over din blog. Jeg istemmer hylekoret, få så fundet ud af at lægge biller på bloggen. Vi vil se din del af jordkloden og nyde synet af din strikkerier. Knus fra LindaT

  SvarSlet